AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık yemek

Kahve falında yastık yemek

Kahve falında yastık yemek bereketin ve verimin çoğalacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastık yemek gördüyseniz:

  • Mevcut problemleri görmezden gelirseniz, duygusal çıkışlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yastık yemek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yastık hediye aldığını görmek bazı adımlar atacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine işaret eder.

Kahve falında hasır yastık görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında yastık doldurmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında pembe yastık görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, arkadaştan görülecek faydaya yorulur.

Kahve falında yastığa yazı yazmak de rahatının yerine geleceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastık altında fare görmek daha fazla kazanç getireceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına inanılır.

Kahve falında yastık ve yatak görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir