AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe yastık görmek

Kahve falında pembe yastık görmek

Kahve falında pembe yastık görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe yastık gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında pembe yastık görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastığa dayanmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çirkin amellere yorulmaktadır.

Kahve falında yastığa tükürmek eşi ile arasının açılacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye yastık vermek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine alamet eder.

Kahve falında sırt yastığı görmek ömür boyu başarılı olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yastık kılıfı görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yastıkla boğmak haksızlığa uğranacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında halı yastık görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir