AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık doldurmak

Kahve falında yastık doldurmak

Kahve falında yastık doldurmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, tatsızlık olacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastık doldurmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizin yanınızda olduklarını belli edebilirler.

Kahve falında yün yastık doldurmak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, alim ve bilge insan olacağına inanılır.

Kahve falında yastığa pamuk doldurmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında yastık doldurmak kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yastığa yün doldurmak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yastık yünü görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yastık değiştirmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında yastığa dayanmak malında azalmaya, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında yastık kesmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir