AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık ve yatak görmek

Kahve falında yastık ve yatak görmek

Kahve falında yastık ve yatak görmek huzurlu günlerin biteceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, hanesine bolluk geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastık ve yatak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu güven altında tutmanızı veya ortaya koymak istediğiniz projelerinize katkıda bulunabilecek kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilecek kişilere olumlu tavsiyelerde bulunabilir veya yardım eli uzatabilirsiniz.

Kahve falında yatak ve yastık görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan yastık yatak görmek zor durumda kalacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında yastık yatak görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak yastık görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık ve yatak görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi yastık görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir