AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasır yastık görmek

Kahve falında hasır yastık görmek

Kahve falında hasır yastık görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, elinin darlaşacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine inanılır.

Kahve falında hasır yastık gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında hasır yastık görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasır sepet görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine inanılır.

Kahve falında hasır koltuk görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında altın hasır görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın hasır bilezik görmek onların güvenini sarsacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hasır kapı görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasır ev görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasır bilezik takmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir