AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık altında fare görmek

Kahve falında yastık altında fare görmek

Kahve falında yastık altında fare görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yastık altında fare gördüyseniz:

  • Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir.

Kahve falında yastık altında fare görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastık altında bıçak görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yastık içinde altın bulmak zengin bir hayat süreceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yastık altında altın görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, anne baba duası alacağına yorulur.

Kahve falında yastık altında para görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yastık altında muska görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastığının altında yılan görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına inanılır.

Kahve falında yastık altında bozuk para görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, dertlerin sonlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir