AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık satın almak

Kahve falında yastık satın almak

Kahve falında yastık satın almak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık satın almak gördüyseniz:

  • Bazı art arda gelen ödemeler sizi sıkıntıya sokabilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında yastık satın aldığını görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık satın almak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yastık görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye yastık vermek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük yastık görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık yorgan taşımak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yastık aldığını görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir