AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yastık görmek

Kahve falında çok yastık görmek

Kahve falında çok yastık görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çok yastık gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun, kadınlarla olan dostluk ilişkileriniz verimlidir.

Kahve falında ölüden yastık almak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yastık görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, işlerin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağında yastık görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı almak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık yorgan taşımak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet eder.

Kahve falında yastık çalmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki yastık görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına işarettir.

Kahve falında döşek yastık yorgan görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir