AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık yorgan taşımak

Kahve falında yastık yorgan taşımak

Kahve falında yastık yorgan taşımak iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine delalettir.

Kahve falında yastık yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında yorgan yastık taşımak çok zengin olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında yastık yorgan taşımak eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan yastık vermek evine haciz geleceğine, hayırlı bir eşe delalet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalettir.

Kahve falında döşek yastık yorgan görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine delalettir.

Kahve falında yastık yorgan görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yastık yorgan görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, zaferler kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir