Kahve falında küçük yastık görmek

Kahve falında küçük yastık görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında küçük yastık gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerine ölü toprağı serpilmiş hissi vere işlerde hareketlilik görülebilir.

Kahve falında küçük yastık görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında yastık vermek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yastıkta yatmak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık kılıfı değiştirmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yastıkla boğulduğunu görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yastık altında para bulmak dualarına karşılık alacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir