AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık aldığını görmek

Kahve falında yastık aldığını görmek

Kahve falında yastık aldığını görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, helal ekmek yeneceğine yorulur.

Kahve falında yastık aldığını gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Kahve falında yastık satın aldığını görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yastık hediye aldığını görmek kendisi ile gururlanacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık aldığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yastık kılıfı değiştirmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına delalettir.

Kahve falında bebek yastığı görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunsuz geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yastık hediye almak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yastık yorgan görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında yastık doldurmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mesleğindeki başarısının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir