AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yastık vermek

Kahve falında ölüye yastık vermek

Kahve falında ölüye yastık vermek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye yastık vermek gördüyseniz:

  • Her şeyi kafanızda tam olarak tasarlamadan başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında ölüden yastık almak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalettir.

Kahve falında ölüye yastık vermek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında baş yastığı görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık hediye aldığını görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık çalmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık altında para görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk yastık görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış yastık görmek büyük bir servete kavuşacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir