AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık kılıfı almak

Kahve falında yastık kılıfı almak

Kahve falında yastık kılıfı almak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulur.

Kahve falında yastık kılıfı almak gördüyseniz:

  • Bir yandan hayranlık uyandırırken, bir yandan da kıskanılabilirsiniz.

Kahve falında yastık kılıfı geçirmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret eder.

Kahve falında kılıfsız yastık görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hayallerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yastık kılıfı almak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yastık kılıfı görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında yastık kılıfı değiştirmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına inanılır.

Kahve falında yastık kılıfı görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir