AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta yazı yazmak

Kahve falında sınıfta yazı yazmak

Kahve falında sınıfta yazı yazmak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, bir ömür olacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşene kadar fikirlerinizi paylaşmamanız daha doğru olacak gibi görünüyor.

Kahve falında sınıfta yazı yazmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında sınıfta tahtaya yazı yazmak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında yüze yazı yazmak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında havaya yazı yazmak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt üzerine yazı yazmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yazı yazdığını görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işarettir.

Kahve falında sırta yazı yazmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir