AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters yazı yazmak

Kahve falında ters yazı yazmak

Kahve falında ters yazı yazmak hayırlı adımlar atacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Kahve falında tersten yazı yazmak şansının ve kısmetinin de açılacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında ters yazı yazmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında ters yazı okumak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kuran yazısını ters görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet eder.

Kahve falında ters yazı görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, işleri yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran yazısı yazmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kirli işlere bulaşacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir