AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlıya bakmak

Kahve falında yaşlıya bakmak

Kahve falında yaşlıya bakmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, büyüyeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlıya bakmak gördüyseniz:

  • Siz yeni bir işe gerek duymasanız bile bazı tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadına bakmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir kadına bakmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adama bakmak yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı birine bakmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, tüm kederinin uçup gideceğine inanılır.

Kahve falında yaşlıya bakmak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlılara bakmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı hastaya bakmak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir