AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak

Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak

Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, zenginliğe sahip olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, ekmeksiz kalacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda düşündüklerinizin dışına çıkan olaylara uyum sağlamaya çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir teyze görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, borcunun kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı teyzenin öldüğünü görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısmetlerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bi teyze görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yeni yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı teyzeden para almak bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı teyzeye sarılmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzeyle konuşmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir