AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadına bakmak

Kahve falında yaşlı kadına bakmak

Kahve falında yaşlı kadına bakmak şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, aydınlığa çıkılacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadına bakmak gördüyseniz:

  • Eksik bıraktığınız şeyler var.

Kahve falında yaşlı kadına bakmak hikmet sahibi olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı bir kadına bakmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, işinden ve ekmeğinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adama bakmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı birine bakmak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı hastaya bakmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, harama göz dikmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlıya bakmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlılara bakmak uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir