AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birine bakmak

Kahve falında yaşlı birine bakmak

Kahve falında yaşlı birine bakmak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birine bakmak gördüyseniz:

  • Aşka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında yaşlı hastaya bakmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adama bakmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı birine bakmak gerçek mutluluğu tadacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlılara bakmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadına bakmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadına bakmak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işarettir.

Kahve falında yaşlıya bakmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir