AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadına bakmak

Kahve falında yaşlı bir kadına bakmak

Kahve falında yaşlı bir kadına bakmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, maddi zararın büyük olacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadına bakmak gördüyseniz:

  • Yatırım enstrümanlarınızı, başkalarının kaynaklarını veya paralarını ilgilendiren konularda kesin adımlar atılması gerekebilir.

Kahve falında yaşlı kadına bakmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadına bakmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlıya bakmak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlılara bakmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, destek göreceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı hastaya bakmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı birine bakmak ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adama bakmak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir