AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı hastaya bakmak

Kahve falında yaşlı hastaya bakmak

Kahve falında yaşlı hastaya bakmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı hastaya bakmak gördüyseniz:

  • Gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında yaşlı hastaya bakmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı birine bakmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlıya bakmak güzel ve bereketli işlere gireceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine delalettir.

Kahve falında yaşlılara bakmak onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adama bakmak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadına bakmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadına bakmak çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir