AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlının elini öpmek

Kahve falında yaşlının elini öpmek

Kahve falında yaşlının elini öpmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yarar getireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlının elini öpmek gördüyseniz:

  • Karmaşık görünen bir iş, gayrimenkullerle ilgili ya da ailesel bir konu netlik kazanabilir.

Kahve falında yaşlı insanların elini öpmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birinin elini öpmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yaşlının elini öpmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı birinin el öpmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı eli öpmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir