AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birinin elini öpmek

Kahve falında yaşlı birinin elini öpmek

Kahve falında yaşlı birinin elini öpmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, değer göreceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımından kaçının.

Kahve falında bir yaşlının elini öpmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek işlerin günden güne artacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı elini öpmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı insanların elini öpmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek onlara hocalık edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek konuşmaz olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir