AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birinin el öpmek

Kahve falında yaşlı birinin el öpmek

Kahve falında yaşlı birinin el öpmek işini büyüteceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sevgisinin artacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı birinin el öpmek gördüyseniz:

  • Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

Kahve falında bir yaşlının elini öpmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlıların elini öpmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlının elini öpmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birinin el öpmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir