AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı yaşlı görmek

Kahve falında sakallı yaşlı görmek

Kahve falında sakallı yaşlı görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında sakallı yaşlı gördüyseniz:

  • Uzun mücadeleler verdiniz, her seferinde ayağa kalkmayı başardınız.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı sakallı dede görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı sakallı adam görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına işarettir.

Kahve falında sakallı yaşlı bir adam görmek huzurunun bozulacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sakallı yaşlı adam görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında sakallı yaşlı görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir