AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı sakallı dede görmek

Kahve falında yaşlı sakallı dede görmek

Kahve falında yaşlı sakallı dede görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı sakallı dede gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı yürütme veya ortaya koyma konusunda ısrarcı ya da inatçı olabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı sakallı dede görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sakallı dede görmek kişinin yüzünün güleceğine, sevinç ve sürura rivayet eder.

Kahve falında sakallı sarıklı dede görmek attığı adımların boşa gideceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sakallı dedeler görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sakallı bir dede görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında siyah sakallı dede görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ak sakallı dedeyle konuşmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ak sakallı dede görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir