AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak

Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak

Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak gördüyseniz:

  • Renkli sosyal planlar yapabilir, özel bir kişiyle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağırdığı halde sesi çıkmamak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak düşmanlıkların biteceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret eder.

Kahve falında sesi çıkmamak rahat yaşayacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak uğursuzlukların kol gezeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sesinin çıkmadığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırıp sesi çıkmamak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir