AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırıp sesi çıkmamak

Kahve falında bağırıp sesi çıkmamak

Kahve falında bağırıp sesi çıkmamak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, paslı bir çiviye basabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağırıp sesi çıkmamak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında bağırıp sesi çıkmamak yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak de zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bağırma sesi duymak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işarettir.

Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sesi çıkmamak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Kahve falında sesinin çıkmadığını görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir