AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak hastalıkların şifa bulacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında bağırıp sesi çıkmamak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yeni işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sesi çıkmamak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında sesinin çıkmadığını görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırdığı halde sesi çıkmamak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir