AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesi çıkmamak

Kahve falında sesi çıkmamak

Kahve falında sesi çıkmamak istediği gibi yaşayacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, huzurun kaçacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sesi çıkmamak gördüyseniz:

  • Öğrenmek, öğretmek veya yeni kişiler, yerler ya da keyifli aktivitelerle zaman geçirmek faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sesi çıkmamak çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında sesinin çıkmadığını görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalettir.

Kahve falında bağırıp sesi çıkmamak insanların birbirine kenetleneceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırdığı halde sesi çıkmamak strese gireceğine, gergin olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir