AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesinin çıkmadığını görmek

Kahve falında sesinin çıkmadığını görmek

Kahve falında sesinin çıkmadığını görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında sesinin çıkmadığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi beslemeye zaman ayıramamanızın nedeni çok çalışmanız olabilir.

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak planların istediği gibi gitmeyeceğine, geleceğin güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına alamet eder.

Kahve falında bağırıp sesi çıkmamak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bağırdığı halde sesi çıkmamak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sesi çıkmamak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında sesinin çıkmadığını görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında bağırmak ama sesi çıkmamak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir