AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadının altını temizlemek

Kahve falında yaşlı kadının altını temizlemek

Kahve falında yaşlı kadının altını temizlemek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadının altını temizlemek gördüyseniz:

  • İlgisiz veya önemsiz bir işle uğraşırken, aklınıza belli bir hedefinize ulaşmanızı sağlayacak ya da belli konulara daha derinlikli yaklaşmanıza yardım edecek fikirler gelebilir.

Kahve falında yaşlı kadının altını temizlemek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yaşlının altını temizlemek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kadınlar görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sevilen bir dostun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir kadın tarafından öpülmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir kadına sarılmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını öpmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadını taşımak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından ekmek almak başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir