Kahve falında yaşlı kadınlar görmek

Kahve falında yaşlı kadınlar görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hayır duaları alacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınlar gördüyseniz:

  • İş birliği yapılması gereken, ortaklık ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda konuyu ilgilendiren kişilerle konuşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı kadın görmek kötü günlerinden kurtulacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadını gelinlikle görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadının namaz kıldığını görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadın taşımak falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, de zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı bir kadın görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında genç bir kadını yaşlanmış görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında zengin yaşlı kadın görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir