AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadını taşımak

Kahve falında yaşlı kadını taşımak

Kahve falında yaşlı kadını taşımak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, imkânların günden güne azalacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, sıkıntıların artacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadını taşımak gördüyseniz:

  • Eşitlik veya adalet konularında başarısız olursanız ilişkilerde, iş birliklerinde ya da ortaklıklarda zorlanmalar yaşanabilir.

Kahve falında yaşlı kadını taşımak işlerin yakın zamanda bozulacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadın taşımak birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını taşımak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yeni iş kollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birini taşımak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet eder.

Kahve falında yaş odun taşımak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir