AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadın tarafından öpülmek

Kahve falında yaşlı bir kadın tarafından öpülmek

Kahve falında yaşlı bir kadın tarafından öpülmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı bir kadın tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılaşmanız gerekiyor.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından öpülmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadın tarafından öpülmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından kovalanmak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı biri tarafından öpülmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı biri tarafından kovalanmak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, rızkının bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlanmış kadın görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yüksek bir makama geleceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı kadın duası almak çok iyi sonuçlar vereceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir