Kahve falında yaşlının altını temizlemek

Kahve falında yaşlının altını temizlemek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında yaşlının altını temizlemek gördüyseniz:

  • Hazırlanmış ya da uygulamaya konulmuş planlar değiştirilebilir.

Kahve falında yaşlının altını temizlemek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadının altını temizlemek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında altına yapmak ve temizlemek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, şerefe ve izzete işaret etmektedir.

Kahve falında altını temizlemek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük birinin altını temizlemek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında altın temizlemek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının altını temizlemek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun altını temizlemek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir