AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadına sarılmak

Kahve falında yaşlı bir kadına sarılmak

Kahve falında yaşlı bir kadına sarılmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Kahve falında yaşlı kadınla sarılmak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadına sarılmak lüksünün artacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı bir kadına sarılmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı birine sarılmak üzüleceğine ve yıpranacağına, sorunların son bulacağına inanılır.

Kahve falında sarı yaş üzüm görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı teyzeye sarılmak fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı birine sarılıp ağlamak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı adama sarılmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, ailesini hem gururlandıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir