AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadını öpmek

Kahve falında yaşlı bir kadını öpmek

Kahve falında yaşlı bir kadını öpmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kasasının ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını öpmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadını öpmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın öpmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yeni bir araba satın alınacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir