AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadına su vermek

Kahve falında yaşlı kadına su vermek

Kahve falında yaşlı kadına su vermek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, birçok ortaklık kurulacağına, borcunu ödeyeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadına su vermek gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Kahve falında yaşlı bir kadına su vermek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadına su vermek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki yaşlı kadın görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında başörtülü yaşlı kadın görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınla birlikte olmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının evine gitmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadınla konuştuğunu görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir kadına bakmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir