AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadınla birlikte olmak

Kahve falında yaşlı kadınla birlikte olmak

Kahve falında yaşlı kadınla birlikte olmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, temize çıkacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla birlikte olmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında yaşlı kadınla birlikte olmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamla birlikte olmak kazançlı olacağı işlere gireceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adamla birlikte olmak sermayesinin harcandığına değeceğine, haksızlık yapmayacağına işarettir.

Kahve falında kadın kadına birlikte olmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir kadınla birlikte olmak sevgi ve barış ortamının kurulacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir kadınla birlikte olmak işinde çok ilerleyeceğine, evlatlarından hayır bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli kadınla birlikte olmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kadınla birlikte olmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir