AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki yaşlı kadın görmek

Kahve falında iki yaşlı kadın görmek

Kahve falında iki yaşlı kadın görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iki yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Verimli konuşmalar veya bilginizi gösterebileceğiniz girişimler ön plana çıkabilir.

Kahve falında yaşlı kadın yüzü görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kadın sesi duymak kar sağlayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir kadından hediye almak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kadını taşımak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hamile yaşlı kadın görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orta yaşlı kadın görmek işinin ehli durumuna geleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir