AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadınla konuştuğunu görmek

Kahve falında yaşlı kadınla konuştuğunu görmek

Kahve falında yaşlı kadınla konuştuğunu görmek istediği noktalara ulaşacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, her geçen gün sorunların artacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında yaşlı kadınla konuştuğunu görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan kadın görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, bereketli bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında konuşmayan kadın görmek zararların günden güne artacağına, alım zorluğu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konuşan kadınlar görmek helal kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadının doğum yaptığını görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadını sevmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, kimseye borçlanmayacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadın taşımak işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına yorulur.

Kahve falında yabancı yaşlı kadın görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir