AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadına su vermek

Kahve falında yaşlı bir kadına su vermek

Kahve falında yaşlı bir kadına su vermek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, hep dinç ve genç kalacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadına su vermek gördüyseniz:

  • Eski örneklemeler etkinliğini yitiriyor.

Kahve falında yaşlı bir kadına su vermek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadına su vermek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından kovalanmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta yaşlı kadın görmek başarılarının sürekli olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uyuyan yaşlı kadın görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yaşlı bir kadın görmek işinin ehli olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı kadın hamile görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadının öldüğünü görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir