AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı elini öpmek

Kahve falında yaşlı elini öpmek

Kahve falında yaşlı elini öpmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, iyileşme göstereceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, dinç kalacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı elini öpmek gördüyseniz:

  • Ruhsal, maddi veya gayrimenkullerinizi ilgilendiren konularda yaratıcı fikirlerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı el öpmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı erkeğin elini öpmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında yaşlıların elini öpmek işlerindeki karın artacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir