AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı el öpmek

Kahve falında yaşlı el öpmek

Kahve falında yaşlı el öpmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, sorunsuz geçeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı el öpmek gördüyseniz:

  • Değişim sizi yakalayabilir.

Kahve falında bir yaşlının elini öpmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı elini öpmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birinin el öpmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı erkek eli öpmek uzun bir ömre sahip olunacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir