AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı erkeğin elini öpmek

Kahve falında yaşlı erkeğin elini öpmek

Kahve falında yaşlı erkeğin elini öpmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, hem yeni yerler göreceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, bunun şans olacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı erkeğin elini öpmek gördüyseniz:

  • İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Kahve falında yaşlı erkek eli öpmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı erkeğin elini öpmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek güzel sözler işiteceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek her zaman hürmet göreceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı elini öpmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında yaşlının elini öpmek rahat bir hayata sahip olunacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir