AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlıların elini öpmek

Kahve falında yaşlıların elini öpmek

Kahve falında yaşlıların elini öpmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlıların elini öpmek gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adam eli öpmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı erkek eli öpmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, Allah’a dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı el öpmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı birinin el öpmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir