AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırarak ağlamak

Kahve falında bağırarak ağlamak

Kahve falında bağırarak ağlamak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, hükmünün geçmeyeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalet eder.

Kahve falında bağırarak ağlamak gördüyseniz:

  • Ani sağlık sorunları çıkabilir.

Kahve falında bağırarak ağladığını görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında bağırıp ağlamak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bağıra bağıra ağladığını görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bağırarak ağladığını görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına işaret eder.

Kahve falında bağırarak ağlamak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında bağıra bağıra ağlamak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalettir.

Kahve falında bağırıp ağladığını görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulur.

Kahve falında bağırarak kalkmak üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir