AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırarak konuşmak

Kahve falında bağırarak konuşmak

Kahve falında bağırarak konuşmak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, esenlik bulacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bağırarak konuşmak gördüyseniz:

  • Konulara belli bir bakış açısıyla yaklaşmanız sinirlenmenizi engelleyebilir.

Kahve falında bağırarak konuşmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda bağırarak konuşmak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırarak kavga etmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağırarak tartışmak yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işaret eder.

Kahve falında bağırıp çağırdığını görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, yeterli kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında bağırarak ağlamak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bağırarak yardım istemek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağıran biri görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir