AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırarak yardım istemek

Kahve falında bağırarak yardım istemek

Kahve falında bağırarak yardım istemek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına inanılır.

Kahve falında bağırarak yardım istemek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında bağırıp yardım istemek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında bağırarak yardım istemek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırıp ağladığını görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağırıp kızmak düze çıkacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırarak birini çağırmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırarak kavga etmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağırarak küfür etmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında bağırıp ağlamak iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir